Snelle Service,  Klantgericht,  
Logistiek breed inzetbaar 

Losgestort Transport

Van der Sluis Transport is gespecialiseerd in losgestort transport en verzorgt dagelijks transporten in binnen- en buitenland. Een groot deel van ons werk bestaat uit transport van en naar Denemarken, maar ook transport naar Zweden, Noorwegen of Finland ligt in ons werkgebied. Voor deze transporten werken wij nauw samen met LCM Expeditie.
Onze ladingen bestaan onder andere uit los gestorte agrarische producten, houtproducten, veevoeders, maar ook recycling producten zoals papier en plastic. De trailers worden na elk transport zorgvuldig gereinigd, zodat het transport altijd met schone trailers en conform de regelgeving hieromtrent uitgevoerd wordt. Hierdoor is het voor VDS Transport ook mogelijk om stukgoed te vervoeren.
VDS Transport maakt gebruik van Walking floor trailers en een trailer voor tanktransport.

Voor het vervoer van diervoeders beschikken wij over de vereiste GMP certificatie. Dit betekent dat wij transporten voor de diervoederindustrie op een veilige, kwalitatieve en verantwoorde manier uitvoeren. Conform de regelgeving worden alle getransporteerde ladingen geregistreerd en laadruimtes worden na elke rit gereinigd volgens de opgelegde procedures van GMP.

Voor meer informatie kunt u mailen naar of bellen met onze planners, zij staan u graag te woord.

Onze verschillende transportmogelijkheden; 


Walking Floor Transport

Schuifvloer systeem

Horizontaal laden/lossen

GMP Certificaat

Ons los gestort wagenpark bestaat grotendeels uit Walkingfloor trailers. Het voordeel van deze oplegger is dat hij voorzien is van een schuifvloersysteem waardoor je horizontaal kan laden en lossen. Dit is een groot voordeel omdat de Walkingfloor trailer geen hoogte nodig heeft om uw vracht te kunnen lossen. Ideaal als u uw vracht binnen gelost wilt hebben!


Tank transport

Vloeibare producten

GMP Certificaat

De tankcontainer wordt ingezet om vloeibare producten te vervoeren, zoals Smulsiroop of Melasse. Ook deze container is voorzien van een eigen weegsysteem. Met dit weegsysteem kan de lading op alle mogelijke locaties gewogen worden en wordt er direct een weegbon geprint.


VAN DER SLUIS HANDEL & TRANSPORT B.V.

Verlengde Industrieweg 2-4
7949 AR Rogat (Meppel) (NL)

BTW nr: NL812123487B01

Vervoersvoorwaarden

© 2020 - Van der Sluis Handel & Transport B.V.