Home - Van der Sluis Transport

Welkom op de website van Van der Sluis Transport BV

Van der Sluis BV is een transportonderneming gevestigd in De Schiphorst (De Wijk) met een wagenpark bestaande uit 35 huifwagens, 8 walkingfloor combinaties, 
3  container-combinaties.

Inmiddels zijn er een 60-tal chauffeurs en 7 personen op kantoor bij ons werkzaam. Met dit team aan mensen kunnen wij ervoor zorgen dat de opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren, zorgvuldig en nauwkeurig worden afgehandeld.

Kwaliteit in zowel het wagenpark en personeel als bij het uivoeren van de opdrachten staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij specialiseren ons op diverse soorten transport te weten, huiftransport in het bijzonder vanuit België en Nederland naar Denemarken en vice versa. Ook zijn wij een uitstekende partner in het verrichten van losgestort transport, mesttransporten en walking-floor vrachten door heel Nederland en Duitsland. Daarnaast is Van der Sluis Transport BV gespecialiseerd in het verrichten van 24-uurs zendingen.

Wij zijn een transportonderneming die met alle moderne faciliteiten van tegenwoordig de opdrachten die wij van u krijgen met alle nauwkeurigheid en precisie uit kunnen voeren. Denk hierbij aan het feit dat al onze auto's zijn uitgevoerd met een gps-systeem waardoor het voor ons mogelijk is alle zendingen te volgen.

Mocht u vragen hebben of wellicht met ons van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden die wij hebben neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord!